Διοργάνωση Εκδηλώσεων / Υπηρεσίες Catering

Για κάθε επαγγελματική σας εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη, ή για τα meetings της εταιρείας σας, τα Εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. σάς προτείνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, γεύσης και αισθητικής με ευέλικτες προτάσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, οι Chef μας, τα υψηλά ποιοτικά standards και η συνέπειά μας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για κάθε σας ανάγκη.

Η υποδομή, ο επαγγελματισμός και η οργάνωσή μας καλύπτουν απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι Chefs μας δημιουργούν, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, γεύσεις εμπνευσμένες από όλον τον κόσμο με τις οποίες θα εντυπωσιάσετε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Διαθέτουμε δύο εστιατόρια στην περιοχή του Αλίμου και της Παλαιάς Φώκαιας Αττικής, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διοργάνωση εκδήλωσης σε χώρο της επιλογής σας, στα γραφεία της εταιρείας σας, σε εκθέσεις και αλλού.

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα την οποία διασφαλίζουμε με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ενώ παρέχουμε μεγάλη ποικιλία σε menu τα οποία εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες προτάσεις.

Επιλέξτε τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. και εξασφαλίστε την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας σε κάθε επαγγελματική περίσταση!

0

Menu Items

0

Visitors Everyday

0

Years of Experience