Το ΧΗ.ΜΑ. είναι ένα μαγαζί, που ήταν βέβαιο, πως θα δημιουργούνταν από τις αναφορές, που είχαν οι ιδιοκτήτες του από παιδιά. Ήταν μια ιδέα που απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή να γεννηθεί στο μυαλό τους, να υλοποιηθεί μέσα από την καρδιά τους και στη συνέχεια να αγαπηθεί από όλους όσους πέρασαν ποτέ από το μέρος αυτό!

Το ΧΗ.ΜΑ. είναι ένα μαγαζί, που ήταν βέβαιο, πως θα δημιουργούνταν από τις αναφορές, που είχαν οι ιδιοκτήτες του από παιδιά. Ήταν μια ιδέα που απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή να γεννηθεί στο μυαλό τους, να υλοποιηθεί μέσα από την καρδιά τους και στη συνέχεια να αγαπηθεί από όλους όσους πέρασαν ποτέ από το μέρος αυτό!

Τα δύο αδέρφια που κρύβονται πίσω από την επιτυχία αυτού του διαφορετικού Μπριζολάδικου, είναι ο Τόλης και ο Μπάμπης. Προερχόμενοι από οικογένεια κρεοπωλών με μεγάλη παράδοση στη γνώση του καλού κρέατος, ο Τόλης αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Μπάμπης από το Μαθηματικό του Αριστοτελείου.

+

+

=

Στην Παλαιά Φώκαια ξεκίνησε η ιδέα να παντρέψουν τη γνώση του κρέατος με τη σύγχρονη ματιά και τη θέρμη της κλασικής ελληνικής οικογένειας, που ξέρει και αγαπάει το “καλό τραπέζι”. Η σύνθεση αυτή ισούται με το ΧΗ.ΜΑ.! Το μαγαζί που η ΧΗμεία των δύο αδερφών ήταν ΜΑθηματικά βέβαιο πως θα δημιουργούσε!

Phocaea